Ако на определен тип престъпници криминалното минало им е изписано на лицето,

...
Ако на определен тип престъпници криминалното минало им е изписано на лицето,
Коментари Харесай

Социалните мрежи гърмят: Момичета, внимавайте! Сериен изнасилвач в София

Ако на избран тип престъпници криминалното минало им е изписано на лицето, има и такива, за които не можеш да подозираш, че приближат ли те, вратите на пъкъла ще се отворят пред теб. Такъв е и казусът с 33-годишния Георги Симов, който наподобява напълно обикновено, наследник е на доктор, разполага с финансови благоприятни условия, има личен бизнес, облича се добре, само че е сериен  изнасилвач , който дебне по заведения за хранене и питейни заведения в  София , с цел да блудства и пребива дами, заяви вестник „ Всеки ден ".

Десетки сигнали за физически издевателства, 3 досъдебни производства за изнасилване и кой знае още какъв брой, които не са стигнали до органите на реда. Така е справката за Георги Симов, който от години дерибейства на територията на столицата. И въпреки лустросаният му външен тип с нищо да не издава, че под него се крие фанатик, който тормози, пребива и издевателства полово над млади девойки, от полицията разкриха, че става въпрос за рисков сериен нарушител.

До момента против Симов за заведени три досъдебни производства за са изнасилване, осъществени през 2012 година, 2013 година и 2014 г. 

Макар информацията да е от преди години, от през вчерашния ден всеобщо женските групи в Интарам и Фейсбк гърмят с предизвестия към дамите:

За страдание това не е meme, а предизвестие. Живеем във времена, в които в случай че не се опазиш самичък, няма кой да го направи, по тази причина ви и молим да пазите както себе си, по този начин и околните си.
Също по този начин, в случай че имате повече информация за лицето или желаете да споделите опит, пишете ни.

Инстаграмът му е iamgeorgebutler, апелирам не приемайте известия от него.

Изглежда има индикации, че този човек още веднъж е запчнал да тормози дами в столицата, само че даже и да е подправена паника, бъдете деликатни! Нашият съвет пък е, в случай че има някой, който ви тормози - съгнализирайте незабавно полицията.





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР